Adras.ro

Dacia Duster

 

duster2-prezentareLegenda off-road continua
Fara a renunta la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului sau, Noul Duster marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul. Calandrul restilizat include o noua grila cu bandouri cromate, incadrata de noile blocuri dublu optice care integreaza de acum si lumini de zi de pe primul nivel de echipare.

Noul Duster propune de acum un plus de confort: afisajul temperaturii exterioare este disponibil in standard pe Laureate, iar ca si optionale: cruise control si asistenta la parcarea cu spatele. Noua tableta de portbagaj se dovedeste extrem de utila: permite un acces usor si o mai buna aranjare a bagajelor in portbagaj. Functia Eco Mode si indicatorul de schimbare a treptelor de viteza sunt echipamente utile pentru cei care sunt atenti la consumul de carburant (disponibile in standard de pe primul nivel de echipare).

Noul Duster inaugureaza in gama Dacia motorul pe benzina 1.2 TCe 125CP 4X2. Acest propulsor turbo cu 4 cilindri, 16 supape si injectie directa propune un cuplu puternic de max 205 Nm la 2000 de rot/min, mai mare cu o treime fata de motorul 1.6 16V 105CP. Motorul dezvolta 90% din cuplul maxim inca de la 1500 rot/min. Noul bloc de aluminiu este nu doar performant, ci si economic in exploatare, avand un cost de utilizare redus. Lantul de distributie cu garantie pe viata nu necesita intretinere.

© 2012 Adras Com Impex SRL Termeni si conditii - Confidentialitate date - Link A.N.P.C. Design & mentenanta: Media Machine.